Nota de cata dels nostres vins

VI ERM DE LES SERRES 2011

Color cirera intens amb tonalitats violàcies. Aroma marcadament afruitat que evoquen a fruits vermells i madurs, amb l'aparició dels torrats i especiats de la seva criança amb fusta.

En boca és saborós, amable i complex en el seu pas, amb una bona acidesa i amb tanins madurs. El retronasal evoca als torrefactes, toffees i aromes a vainilla.

 

ERM DE MADREMANYA 2013

Color cirera intens amb tonalitats violàcies. Aroma marcadament afruitat que evoquen a fruits vermells (cirera, gerd, maduixa) i madurs, amb l'aparició dels torrats i especiats de la seva criança en fusta. En boca és saborós, amable i complex en el seu pas, amb un bon punt d’acidesa i dolçor.

 

ERM ROSAT 2015

Color robí intens amb iridescències granes. Aroma potent i expressiu de fruits vermells, amb agradables matisos d'herbes aromàtiques. En boca és complet, carnós i fresc, amb molt bona acidesa que equilibra el seu pas voluptuós en boca.

 

Fem visites sota petició, esmorzar, dinars i sopars a la nostra vinya, per a concertar cita o información enviar un correu a info@laplacamadremanya.com o trucar al 972490487.