Vols amb globus per l'Empordà

Viatges amb globus per sobre la Costa Brava, Illes Medes, Castell de Montgrí, Badia de Pals, L’Escala, Peratallada, Palau Sator, Monells, Púbol, Verges, Torroella de Montgrí, Cap de Creus, Ullastret…
 

Pitch and Putt de Gualta

Camp de Golf al Baix Empordà, és un nou concepte de camp en un entorn d’alzines, pins de la Mar Mediterrània.
 

Kayak del Ter

És una empresa de turisme i ecoturisme especialitzada en el descens de Kayak i canoa canadenca pel riu Ter. 
 

Aquadiver

Parc aquàtic situat a Platja d’Aro perfecte per passar estones amb amics i família. 
 

Karts de l’Escala

Karting de l’Escala i l’Estartit per passar una bona experiència lúdica i emocionant amb la família i amics.
 

Ruta a la Font Picant

Ruta a la font picant de Madremanya, és una passejada tranquil·la i relaxant per les gavarres apta per tots els públics..

Parc Natural Aiguamolls de l’Empordà

Visita al Parc Natural dels Aiguamolls, bon lloc per passejar amb família o amics i observar tota la flora i fauna del Baix Empordà en un lloc privilegiat. 
 

Museu de la Confitura

Museu de la Confitura inaugurat el 24 de Juliol de 2004, lloc ideal per aprendre i fer tallers sobre confitura.
 

Terracotta Museu

El museu situat a la Bisbal d’Empordà relata la història de la ceràmica bisbalenca, visita ideal per a petits i grans.
 

Casa - Museu Castell Gala Dalí

El Castell Gal·la Dalí de Púbol ens permet descobrir un edifici medieval on Salvador Dalí evocà el seu enginy creatiu pensant en Gal·la.
 

Santuari dels Àngels

El santuari dels Àngels, situat a 484 metres d’altitud al massís de les Gavarres pertany al Poble de Sant Martí Vell. Lloc ideal per a divisar les vistes del massís..
 

Camins de Ronda Costa Brava

A un costat, el verd dels pins. A l'altre, el blau del mar. A la Costa Brava no hi ha passejades més espectaculars que els camins de ronda, una via magnífica per descobrir petites cales, penya-segats de vertigen, platges amb encant i altres espais del nostre litoral que no et pots perdre.
 

Sant Miquel de Cruïlles i Sant Joan de Salelles

Sant Cebrià de Lledó o Els Metges pertany al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, és una ruta que ens permet gaudir de la natura, ideal per esmorzar-hi.
 

Vols amb globus per l'empordà

Al volar por el Bajo Ampurdán podremos observar la costa del mar Mediterráneo, y gran parte de la Costa Brava, el bellísimo parque natural de las islas Medas, el Castillo de Montgrí, la Bahía de Pals, pueblos como L’Escala, Peratallada, Palau Sator, Monells, Púbol, Verges, Torroella de Montgrí, Cabo de Creu, Ullastret y sus ruinas.
 

Pitch and Putt de Gualta

Benvinguts en el camp de Par3 pitch&putt i Acadèmia Richard Jackson. Dins la comarca de l’Empordà que ha estat inspiració de molts artistes amb els seus mil·lenaris pobles, trobem un nou concepte de camp en un entorn d’alzines, pins, flora i fauna que respiren la brisa de la rica Mar Mediterrània.
 

Kayak del Ter

Kayak del Ter som una empresa de turisme actiu i ecoturisme especialitzada en el descens en kayak i canoa canadenca pel riu Ter.
 

Aquadiver

Als dos parcs aquàtics de la Costa Brava vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult. Els parcs aquàtics Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar són l’espai perfecte per passar uns dies inoblidables amb la família i els amics.
 

Karts de l’Escala

Amb l'experiència que suposen més de 30 anys oferint el karting als nostres circuits de l'Escala i l'Estartit (Girona) hem pensat que el karting pot ser una bona manera d'oferir moments d'evasió inoblidables, per diades especials com aniversaris, comiats de solters/solteres, sortides d'empresa... o simplement trencar amb la rutina i compartir amb els amics i/o la família una experiència lúdica, emocionant i regeneradora, fora de la feina habitual.
 

Ruta a la Font Picant

Sortint del pàrquing de l’hotel baixem el carrer fins anar a buscar la carretera principal que va de Monells a Sant Marti Vell. Seguirem tot recte i quan trobem el segon indicador que marca Moratell el deixarem a l’esquerra i seguirem recte...
 

Parc Natural Aiguamolls de l’Empordà

Els Aiguamolls són molt valorats per raons de caire natural, però poques vegades es té en compte que aquí hi trobaràs la llum, el color, l'harmonia, l'equilibri, la proporció i la serenor, fruit de l'evolució de milers d'anys, que et permeten evadir-te, descansar, renovar-te i enfortir-te d’una manera absolutament lliure.
 

Museu de la Confitura

El Museu de la Confitura s’inaugura el 24 de juliol de 2004 i des d’aleshores no ha parat de fer cursos, tallers i… confitures! Aquest mateix any, va aparèixer la segona edició del llibre 70 confitures, que publiquem des del Museu.
 

Terracotta Museu

Prepareu-vos per conèixer la seva romàntica relació amb la mar i, també, el seu estret lligam amb la terra. Conegueu els seus músics, navegants, ceramistes, pintors, pescadors…
 

Casa - Museu Castell Gala Dalí

El Castillo Gala Dalí de Púbol, abierto al público desde 1996, permite descubrir un edificio medieval donde Salvador Dalí materializó un desbordante esfuerzo creativo pensando en una persona, Gala.
 

Santuari dels Àngels

El santuari dels Àngels, està situat a 484 metres d’altitud, al massís de les Gavarres. Pertany al municipi de Sant Martí Vell. Ja a l’any 1409, el bisbe Descatllar va donar permís a uns particulars per edificar-hi una ermita.
 

Camins de Ronda Costa Brava

A un costat, el verd dels pins. A l'altre, el blau del mar. A la Costa Brava no hi ha passejades més espectaculars que els camins de ronda, una via magnífica per descobrir petites cales, penya-segats de vertigen, platges amb encant i altres espais del nostre litoral que no et pots perdre.
 

Ruta Santuari dels Metges de Cruïlles

Sant Cebrià de Lledó también conocida como Els Metges, se encuentra entre el Gironès y el Empordà, forma parte del municipio de Crüilles, Monells y Sant Sadurní de l'Heura. Es conocida como Els Metges porque está dedicada a Sant Cosme y Sant Damián.